YVA-päivät

Vuoden 2024 YVA-päivät hybriditilaisuutena Helsingin Töölöstä

Vuoden 2024 YVA-päivä järjestetään keskiviikkona 20.3.2024 ravintola Töölössä (Runeberginkatu 14-16, Helsinki).

Paikan päälle ilmoittautuminen on päättynyt. Etäosallistujaksi on vielä mahdollista ilmoittautua sähköpostilla Marja Nuottajärvelle osoitteeseen rolla.nuo@gmail.com  tiistaihin 19.3. klo 15.00 mennessä.

Linkki YVA-päivän streamiin jaetaan maanantaina 18.3.2024. Mikäli et saa linkkiä tiistaihin 19.3. mennessä, laitathan viestiä: essi.tanskanen@sweco.fi ja titta.makkonen@fcg.fi.

YVA-päivän seminaari paikan päällä: 220 €. Hinta sisältää seminaarin lisäksi lounaan, kahvitukset ja virvokkeet.

YVA-päivän virtuaalinen osallistuminen: 150 €. Hinta sisältää ainoastaan virtuaalisen osallistumisen klo 9–16.

YVA ry:n juhlaillallinen: 45 €. Hinta sisältää illallisen juomineen 18:00 alkaen.

 

Hintoihin sisältyy ALV 24 %. Osallistumismaksu maksetaan 14.3.2024 mennessä.

 

Lataa tästä YVA-päivän 2024 laskupohjat pdf tai word.

 

Peruutukset 9.3.2024 mennessä: timo.huhtinen@iki.fi. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista joudumme perimään 50 % hinnasta ja peruuttamattomista täyden hinnan.

 

Lisätietoja: Marja Nuottajärvi, rolla.nuo@gmail.com, +358 50 5854714

 

Tutustu ohjelmaan täällä:

 

 Vapaapaikkoja opiskelijoille ja kansalaisjärjestöjen toimijoille YVA-päivään 20.3.2024

Ympäristövaikutusten arviointiyhdistys (YVA ry) järjestää valtakunnallisen YVA-päivän torstaina 20.3.2024 Helsingissä ravintola Töölössä. Tapahtumassa on tänä vuonna aivan erityistä juhlan tuntua, sillä YVA ry juhlii samalla 30-vuotista taivaltaan! YVA-päivän seminaariosuuteen voi myös osallistua etänä.
Tutustu tarkemmin päivän ohjelmaan YVA ry:n verkkosivuilta: yvary.fi/yva-paivat/

YVA ry myöntää tapahtumaan 10 vapaapaikkaa opiskelijoille ja kansalaisjärjestöjen edustajille. Tapahtuma on hyvä mahdollisuus syventää asiantuntemusta ympäristövaikutusten arvioinnista ja tutustua alan asiantuntijoihin. Lisäksi päivä tarjoaa loistavan verkostoitumismahdollisuuden.
Vapaapaikkoja haetaan lyhyellä hakemuksella. Pyydämme hakijoilta tiivistä esittelyä, perustelut osallistumiselle sekä yhteystiedot. Lisäksi pyydämme hakemukseen maininnan siitä, millaisen tehtävän on valmis suorittamaan vapaapaikan vastineeksi (ks. ohjeet alla). Hakemukset toimitetaan osoitteeseen yvapaivat@gmail.com 28.2.2024 mennessä.
Vapaapaikan saaneille YVA-päivän seminaari ja sen jälkeinen verkostoitumistilaisuus klo 16-17.30 on maksuton. Olet lämpimästi tervetullut ilmoittautumaan erikseen myös juhlaillalliselle (omakustanne). Vastineeksi YVA-päivään osallistumisesta vapaapaikkalainen saa kirjoitustehtävän, joka on jokin seuraavista:
• esitysten lyhennelmien kirjoittaminen YVA ry:n Impakti-lehteen (noin kaksi esityslyhennelmää vapaapaikkalaista kohden)
• artikkelin kirjoittaminen (tai esim. sarjakuvan piirtäminen) kokemuksistasi YVA-päivästä Impakti-lehteen
• aktiivinen some-viestintä (erityisesti X ja LinkedIn) päivän aikana. Vapaapaikkalainen viestii omien somekanavien kautta.
Ilmoita hakemuksessasi mikä näistä tehtävistä tuntuisi sopivalta juuri sinulle.

YVA-päivä on varma kevään merkki!

 

YVA-päivä 2024

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

 Vuoden 2023 YVA-päivät järjestettiin hybriditilaisuutena ensimmäistä kertaa

Vuoden 2023 YVA-päivä järjestettiin 16.3.2023 Helsingin keskustakirjasto Oodissa, Maijansalissa. Päivään oli mahdollista osallistua myös etäyhteyksin. Key note puheenvuoron piti emeritusprofessori ja tutkimusjohtaja Markku Ollikainen. Hybriditilaisuudessa oli lähes 150 osallistujaa.

Tutustu ohjelmaan täällä:

Vuoden 2022 YVA-päivät järjestettiin onnistuneesti 17.3.

Tapahtumassa käytiin monipuolista keskustelua ja kuultiin erinomaisia esityksiä tulevaisuuden energiahankkeisiin ja luonnon monimuotoisuuden ajankohtaisiin kysymyksiin liittyen. Key note puhujina olivat europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen ja kansanedustaja Satu Hassi. Voit tutustua ohjelmaan täällä:

Tapahtuma toteutettiin täysin virtuaalisena ja tilaisuudessa oli lähes sata osallistujaa. Lämmin kiitos kaikille osallistujille! Tiivistelmät päivän esityksistä julkaistaan seuraavissa Impakti-uutiskirjeen numeroissa.

YVA-päivien aineistot