Pikkujoulut 30.11.2019 Tallinnassa

Tänä vuonna (2019) Yva ry:n pikkujoulut järjestetään yhdessä Viron YVA-yhdistyksen KeMÜ:n kanssa Tallinnassa lauantaina 30.11.2019. Lähtö Helsingistä on 10.30. Paluulaiva lähtee Tallinnasta 22.30. Halukkaat voivat myös yöpyä Tallinnassa ja palata sunnuntaina. Tästä aikataulusta voimme sopia myöhemmin.

Pääteema pikkujoulun vieton lisäksi on FinEst Bay-hanke (tunneli Suomenlahden ali Espoosta Tallinnaan) ja sen YVA. Matkalle tulee mukaan FinEst Bay:n YVA-hankkeen projektipäällikkö Karoliina Jaatinen ÅF Pöyryltä kertomaan ja keskustelemaan hankkeesta. 

Pikkujouluohjelmaa vielä tarkennetaan. Jos sinulla on asiaan liittyen ehdotuksia, lähetä ehdotuksesi viimeistään sunnuntaina 20.10.2019 Yva ry:n puheenjohtajalle: erkki.ikaheimo@gmail.com.Yva ry osallistuu matkan kustannuksiin – painottuen korvaamaan opiskelijoiden kustannuksia. Tästä lisää tietoa myöhemmin.

Laita ”Yva ry:n pikkujoulut Tallinnassa” -merkintä kalenteriisi jo nyt. Lisää tietoa ohjelmasta ja ilmoittautumisesta sekä ilmoittautumislinkki lähetetään lähempänä tapahtumaa.