YVA-päivä takana – juhlavuosi jatkuu

YVA-päivä ja juhlaillallinen 19.3.2014 ovat onnellisesti takana. Päivätilaisuuteen osallistui noin 120 henkeä ja iltajuhlaan 75. Samassa yhteydessä pidettiin myös yhdistyksen vuosikokous, jossa hallitus osittain vaihtui. Aloitin itse uutena puheenjohtajana ja hallitukseen saatiin kolme uutta jäsentä. Onneksi myös moni ”vanha” hallituslainen jatkaa – samoin kuin aktiiviset toimihenkilömme ja asiantuntijajäsenemme. Heille kaikille LÄMMIN KIITOS hyvin sujuneesta juhlapäivästämme, joka – jälleen kerran – järjestettiin kokonaan vapaaehtoisvoimin!

Vaan mikä oli sinun kokemuksesi YVA-päivästä? Käy nettisivujen kohdassa ”YVA-päivät” ja anna meille palautetta!

Muuta mielenkiintoista sivuillamme on mm. Impaktin historiikki erikoisnumero. Tutustu myös YVA-, SOVA- ja henkilökohtaisen tunnustuspalkinnon perusteisiin.

Uuden pj:n taustasta sen verran, että tein aikoinaan opinnäytetyöni maa- ja metsätaloustieteellisen tiedekunnan ympäristönhoidon koulutusohjelmassa YVAn soveltamisesta pieniin tiehankkeisiin. Sen jälkeen paneuduin etenkin kansalaisten vaikutusmahdollisuuksiin YVAssa.

Nykyään leipätyöni on ensiapukoulutuksen parissa. Miksi ihmeessä haluan kuitenkin edelleen olla mukana yhdistyksen toiminnassa? Koska YVA ja SOVA ja kaavoituksen vaikutusten arviointi on niin perin juurin mielenkiintoista. Ja koska näissä töissä on mukana niin paljon hyviä tyyppejä. Asia ja ihmiset siis. Kanssakäymiseen näiden kanssa yhdistys tarjoaa mainion foorumin. Tule mukaan jäseneksi! Kenties vuoden päästä hallituslaiseksikin. Tervetuloa mukaan Yva ry:hyn!

Päivi A. Karvinen, pj

Paivi-pj1

 

PS. YVA-juoksu yhdistyksen perustamispäivänä 21.9. Helsingissä. Kokoa oma joukkueesi ja tule juoksemaan, hölkkäämään, kävelemään hyvassa hengessä! Lisätietoja myöhemmin nettisivuilla ja jäsenkirjeessä.